Actueel

Persbericht: Christiaan van der Kamp nieuwe directeur Omgevingsdienst Haaglanden

- 21:00 uur

Omgevingsdienst Haaglanden heeft Christiaan van der Kamp (1967) als nieuwe directeur aangesteld, hij volgt Leo Klaassen op die met pensioen gaat. Van der Kamp wordt per 1 september verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de dienst. Tevens wordt hij secretaris van het Algemeen Bestuur en Dagelijks Bestuur. Op dit moment is hij de burgemeester van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Hij studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. In de tussenliggende periode, vanaf 21 juni tot 1 september, worden de taken waargenomen door plaatsvervangend directeur drs. Renate Noé.

Christiaan van der Kamp heeft ruim 18 jaar ervaring als bestuurder. Hij bekleedde meerdere bestuurlijke functies, zoals Burgemeester van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, wethouder gemeente Midden-Delfland en DB-lid Stadsgewest Haaglanden portefeuille milieu, voorzitter van Omgevingsdienst Midden-Holland.

Christiaan over zijn aanstelling: “Omgevingsdienst Haaglanden zocht een boegbeeld die samen met de medewerkers wil bouwen aan een toekomstbestendige dienst. Een dienst met flair en betrokkenheid en waarvan de waarde bij de deelnemers en het bedrijfsleven bekend is. Ik vind het een eer en bijzonder dat ik daar nu invulling aan mag geven. Ik ga dat doen in de wetenschap dat er veel kwaliteit aanwezig is en dat de gezamenlijke uitdagingen ook met elkaar gedeeld worden. Ik kijk er naar uit om te gaan beginnen als secretaris-directeur van Omgevingsdienst Haaglanden en hoop een ieder daarna snel te mogen ontmoeten."
 

Voor meer informatie neem contact op met Marissa de Jong-Krul via marissa.de.jong-krul@odh.nl.