Formulieren

Via onderstaande tabbladen kunt u het gewenste aanvraag- of meldingsformulier downloaden. 

Machtigingen in eHerkenning
Gebruikt u eHerkenning en krijgt u desondanks geen toegang tot onze webformulieren? Geef aan uw eigen beheerder (bijvoorbeeld Connectis) door dat u voor onze dienst 'Webformulieren' gemachtigd wil worden. 

De machtiging/eHerkenning is alleen nodig voor de formulieren waar 'Online regelen en/of eHerkenning' bij staat. De overige formulieren kunnen zonder eHerkenning gedownload worden. 

Is ondertekenen noodzakelijk?
Per formulier vindt u dit terug. Wordt er om ondertekening gevraagd en ontbreekt de ondertekening? Dan worden deze formulieren niet gezien als officieel. Bij gedigitaliseerde formulieren wordt indien nodig automatisch om ondertekening gevraagd.

Overgangsperiode
Digitaal indienen van een melding heeft de voorkeur. De Word versie van het formulier blijft tot 1 april 2020 beschikbaar. Na 1 april 2020 is het alleen mogelijk om meldingen digitaal in te dienen.

Internetbrowser
Wilt u optimaal en veilig gebruikmaken van de onze webformulieren? Zorg er dan voor dat u de laatste versie van uw internetbrowser heeft. 

Voor inwoners van de EU-lidstaten
Inwoners van EU-lidstaten kunnen ons online benaderen om gebruik te maken van eIDAS (Electronic Identification and Trust Services).

Uw opgeslagen formulieren terugvinden

Wanneer u verder wilt met een formulier, gaat u dan naar https://eloket.odh.nl/MijnLoket. Hier vindt u al uw aanvragen en meldingen terug die u tussentijds heeft opgeslagen.


AANVRAAGFORMULIEREN

MELDINGSFORMULIEREN