Werken bij

Bij Omgevingsdienst Haaglanden werk je samen met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud én een veilige leefomgeving. Vergunningen verlenen, toezicht houden en waar nodig handhaven zit in onze genen. Dit betekent voortdurend rekening houden met uiteenlopende belangen. Onze ambitie? Vandaag meedenken over duurzame oplossingen van morgen.

We zoeken regelmatig nieuwe collega’s met hart voor de leefomgeving. Werk jij mee aan het beschermen van de leefomgeving? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Startersprogramma najaar 2022

Start je carrière bij Omgevingsdienst Haaglanden! Wij verwelkomen je graag en bieden je de mogelijkheid een op maat gemaakt startersprogramma te volgen.

Wat houdt dit precies in? 
Wil jij je ontwikkelen als Toezichthouder, Toetser en Vergunningverlener, Milieuspecialist, ICT-specialist of Jurist? Het startersprogramma van Omgevingsdienst Haaglanden wordt op maat gemaakt aan de hand van jouw competenties, ambities en wensen. Het is een tweejarig traject waarin je als starter je kennis en vaardigheden bij ons ontwikkeld. Uiteindelijk ga je met jouw opgedane expertise bij ons aan de slag!

Zet jij je in voor mens, milieu en omgeving?
Meld je uiterlijk 1 augustus aan om deel te nemen aan ons startersprogramma (najaar 2022). Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@odh.nl en we nemen contact met je op.

Bij Omgevingsdienst Haaglanden werk je in de meest boeiende regio van Nederland vanuit je hart en deskundigheid aan een toekomstbestendige leefomgeving waarbij milieu, economie en maatschappij in balans blijven.

Een kijkje in ons werkveld

Nieuwsgierig naar ons veelzijdige werk? Toezichthouders Camiela en Ferdy geven je in deze video graag een kijkje en vertellen wat de regio Haaglanden zo bijzonder maakt. Van grote steden als Den Haag, waar veel mensen dicht op elkaar wonen en werken, tot aan het specialistische glastuinbouwgebied het Westland. En natuurlijk de prachtige kust, waar veel horeca is gevestigd, mensen recreëren, maar ook wonen en werken. Veel verschillende belangen dus waar een toezichthouder rekening mee moet houden. Dát maakt werken bij Omgevingsdienst Haaglanden zo interessant.

Binnenkort op deze pagina: een video over het werk van een Toetser en Vergunningverlener. 

Inhuur experts

Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Dat kan! Via de digitale inhuurdesk bieden wij zelfstandige professionals en leveranciers de mogelijkheid mee te dingen naar tijdelijke inhuuropdrachten. Inschrijven is eenvoudig. Heb je je ingeschreven? Je kan direct reageren.

Stages

Als stagiair(e) valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Informeer naar de mogelijkheden via vacatures@odh.nl.

In samenwerking met het Albeda Collega, opleiding Muzikant Producer, heeft Omgevingsdienst Haaglanden een uitdagende opdracht verstrekt aan studenten, in ruil voor studiepunten. Benieuwd naar deze opdracht en het resultaat? Lees hier het verhaal.