Werken bij

Bij Omgevingsdienst Haaglanden werk je samen met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud én een veilige leefomgeving. Vergunningen verlenen, toezicht houden en waar nodig handhaven zit in onze genen. Dit betekent voortdurend rekening houden met uiteenlopende belangen. Onze ambitie? Vandaag meedenken over duurzame oplossingen van morgen.

We zoeken regelmatig nieuwe collega’s met hart voor de leefomgeving. Werk jij mee aan het beschermen van de leefomgeving? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Kies jij de Betere Wereldbaan?

Zondag 4 september was Omgevingsdienst Haaglanden te zien in het televisieprogramma Helden van Nu. Een prachtige kans om aan Nederland te laten zien wat wij als Omgevingsdienst doen en hoe wij ons inzetten voor een betere leefomgeving.

Ons fragment is hiernaast te zien.

Wil jij ook, in wat voor rol dan ook, een steentje bijdragen aan een duurzame leefomgeving? Bekijk hierboven onze openstaande vacatures en solliciteer! Staat jouw vacature er niet tussen? Kijk dan HIER. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s in diverse vakgebieden.

Kies voor de Betere Wereldbaan bij Omgevingsdienst Haaglanden en word één van onze helden!

Bij Omgevingsdienst Haaglanden werk je in de meest boeiende regio van Nederland vanuit je hart en deskundigheid aan een toekomstbestendige leefomgeving waarbij milieu, economie en maatschappij in balans blijven.

Een kijkje in ons werkveld

Nieuwsgierig naar ons veelzijdige werk? Toezichthouders Camiela en Ferdy geven je in deze video graag een kijkje en vertellen wat de regio Haaglanden zo bijzonder maakt. Van grote steden als Den Haag, waar veel mensen dicht op elkaar wonen en werken, tot aan het specialistische glastuinbouwgebied het Westland. En natuurlijk de prachtige kust, waar veel horeca is gevestigd, mensen recreëren, maar ook wonen en werken. Veel verschillende belangen dus waar een toezichthouder rekening mee moet houden. Dát maakt werken bij Omgevingsdienst Haaglanden zo interessant.

Binnenkort op deze pagina: een video over het werk van een Toetser en Vergunningverlener. 

Inhuur experts

Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Dat kan! Via de digitale inhuurdesk bieden wij zelfstandige professionals en leveranciers de mogelijkheid mee te dingen naar tijdelijke inhuuropdrachten. Inschrijven is eenvoudig. Heb je je ingeschreven? Je kan direct reageren.

Stages

Als stagiair(e) valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Informeer naar de mogelijkheden via vacatures@odh.nl.

In samenwerking met het Albeda Collega, opleiding Muzikant Producer, heeft Omgevingsdienst Haaglanden een uitdagende opdracht verstrekt aan studenten, in ruil voor studiepunten. Benieuwd naar deze opdracht en het resultaat? Lees hier het verhaal.