Afschermen lichtuitstraling kas

 
Houdt u de wijzigingen van de donkerteperiode bij? Wij helpen u graag de afscherming van uw kas juist af te stellen. Meld u aan voor onze SMS service en ontvang op tijd een bericht van de wijziging van de tijden van de scherminstellingen.

SMS service
Bent u een ondernemer in de glastuinbouw of wilt u gewoon graag op de hoogte blijven van de juiste tijden van de lichtuitstraling van de kas? Wanneer u zich aanmeld voor onze SMS service ontvangt u diverse gratis SMS-berichten binnen het assimilatieseizoen. Zo bent u altijd op de hoogte van de juiste afscherming van de lichtuitstraling van de kas. 

Aanmelden? Stuur een SMS: ODH LICHT AAN naar 1008
Afmelden? Stuur een SMS: ODH LICHT UIT naar 1008

U ontvangt bij aanmelding voor een service altijd een SMS ter bevestiging.

Voldoet uw kas aan de regelgeving? Controleer het met behulp van de infographic:Gebruiksvoorwaarden SMS service
De SMS service is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Is het sms-bericht niet voor u bestemd? Dan wordt u vriendelijk verzocht dit aan ons te melden. Omgevingsdienst Haaglanden staat door de elektronische verzending van een sms-bericht niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Het bericht is slechts bedoeld als een informatieve service en ontslaat de geadresseerde geenszins van de verplichting om te allen tijde aan de wet- en regelgeving te voldoen.

Wij regelen dit voor:
Gemeente Delft  
Gemeente Den Haag  
Gemeente Leidschendam-Voorburg  
Gemeente Midden-Delfland  
Gemeente Pijnacker-Nootdorp  
Gemeente Rijswijk  
Gemeente Wassenaar  
Gemeente Westland  
Gemeente Zoetermeer  
Provincie Zuid-Holland