Omgevingsdienst Haaglanden te zien in Helden van Nu SBS6

Zondag 4 september was Omgevingsdienst Haaglanden te zien in het televisieprogramma Helden van Nu. In dit programma bezoeken presentatoren Kevin Brouwer en Nance Coolen helden door heel Nederland. Mensen die het verschil maken in onze samenleving en één voor één de wereld een stukje beter maken.

Begin dit jaar werd Omgevingsdienst Haaglanden gevraagd voor één van de afleveringen van Helden van Nu. Een prachtige kans om aan Nederland te laten zien wat wij als Omgevingsdienst doen en hoe wij ons inzetten voor een betere leefomgeving. De opnames vonden in het voorjaar 2022 plaats bij potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef. Samen vertellen we hoe grote glastuinbouwbedrijven als dit hun ecologische voetprint kunnen beperken.

Onze Helden

In de aflevering zijn onze ‘helden’ Anke van den Nouland (Toezichthouder) en Joris Tholen (Toetser en Vergunningverlener) te zien. Benieuwd naar hun verhaal? Hoe zij vanuit hun werk bij Omgevingsdienst Haaglanden bijdragen aan een betere leefomgeving? Bekijk hiernaast ons fragment terug.

De Betere Wereldbaan

Enthousiast geworden over ons werk? En wil jij ook, in wat voor rol dan ook, een steentje bijdragen aan een duurzame leefomgeving? Bekijk onze vacatures en solliciteer! Klik hier voor meer informatie.