Wij zoeken nieuwe collega's met hart voor de leefomgeving!

Bij Omgevingsdienst Haaglanden werk je in de meest boeiende regio van Nederland vanuit je hart en deskundigheid aan een toekomstbestendige leefomgeving. Benieuwd naar onze vacatures? Lees verder en solliciteer! Open solliciteren en deelnemen aan ons startersprogramma is ook mogelijk.

Startersprogramma najaar 2022

Start je carrière bij Omgevingsdienst Haaglanden! Wij verwelkomen je graag en bieden je de mogelijkheid een op maat gemaakt startersprogramma te volgen.

Wat houdt dit precies in? 
Wil jij je ontwikkelen als Toezichthouder, Toetser en Vergunningverlener, Milieuspecialist, ICT-specialist of Jurist? Het startersprogramma van Omgevingsdienst Haaglanden wordt op maat gemaakt aan de hand van jouw competenties, ambities en wensen. Het is een tweejarig traject waarin je als starter je kennis en vaardigheden bij ons ontwikkeld. Uiteindelijk ga je met jouw opgedane expertise bij ons aan de slag!

Zet jij je in voor mens, milieu en omgeving?
Meld je uiterlijk 1 augustus aan om deel te nemen aan ons startersprogramma (najaar 2022). Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@odh.nl en we nemen contact met je op.