Zuid-Hollandse omgevingsdiensten lanceren www.debeterewereldbaan.nl

De vijf Zuid-Hollandse Omgevingsdiensten hebben de handen ineen geslagen. Vanaf nu vind je op de gezamenlijke website debeterewereldbaan.nl álle vacatures van de Zuid-Hollandse omgevingsdiensten.

Ben jij op zoek naar een relevante, impactvolle baan in Zuid-Holland? Ga aan de slag bij één van de vijf omgevingsdiensten. Of je nu adviseert, vergunningen verleent of toezicht houdt en handhaaft. Of je nu op kantoor werkt, bedrijven bezoekt of erop uittrekt bij overlast of calamiteiten. Je zet je altijd in voor mens, natuur en milieu. Bij een omgevingsdienst maak je écht het verschil.

Werk dat ertoe doet, welke functie ook bij je past

En dat in de meest veelzijdige en uitdagende regio van Nederland. Met glastuinbouw, strand en zee. Het grootste havengebied van Europa, het politieke én groene hart, grote en kleinere steden en dorpen. Natuur in allerlei soorten, veel industrie en bedrijven en de meeste inwoners per vierkante meter. Deze complexe omgeving daagt je elke dag uit. Hier heb je een wereld aan mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Alles uit je talent te halen. Met collega’s die net als jij ook graag buiten de kantoormuren denken. Elke dag leren van en met elkaar. Verder kijken.

Alle omgevingsdiensten hebben dezelfde hoofdtaken op het gebied van VTH(A) (vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies). Zo werken er bij iedere dienst vergunningverleners en toezichthouders die zich richten op bedrijven (milieu). Ook zijn er adviseurs die zich bezighouden met onder andere lucht, geluid, veiligheid, duurzaamheid of bodem.

Naast deze hoofdtaken heeft elke omgevingsdienst eigen specialisaties:

  • ODMH: bouwen, archeologie, milieueducatie en toezicht zwemwater*;
  • ODWH: bouwen, archeologie, glastuinbouw en coördineren bijenlandschap*;
  • ODH: glastuinbouw en vergunningverlening natuur*;
  • DCMR: luchtvaart en BRZO-bedrijven* (ook voor provincie Zeeland);
  • OZHZ: bouwen, APV/bijzondere wetten en toezicht natuur*.
    *deze taak wordt door deze omgevingsdienst uitgevoerd door de hele provincie Zuid-Holland.

Wij staan open voor wat jij te bieden hebt

Het is onze toekomst, het is jouw toekomst. Onze wereld, jouw wereld. Ons werk, jouw werk. Wij staan open voor wat jij te bieden hebt, wij zijn benieuwd hoe jij ons beter maakt. Want ook dat is de betere wereldbaan.

Nieuwsgierig naar de vacatures in Zuid-Holland? Neem een kijkje op www.debeterewereldbaan.nl.