Snel regelen

Zoekt u een aanvraag- of meldingsformulier? Hieronder hebben wij u voor op thema de formulieren gebundeld. Komt u er niet uit? Wij helpen graag. Tijdens kantoortijden bereikt u ons via: 070 – 21 899 02 (Afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu) of 070 – 21 899 03 (Afdeling Toezicht & Handhaving Milieu). Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op.

Storing

Op dit moment is er sprake van een storing. Hierdoor werkt het indienen van formulieren die digitaal ondertekend moeten worden niet. Onze leverancier doet er alles aan om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Indien u een formulier wilt indienen dat digitaal ondertekend moet worden, dan verzoeken wij om contact op te nemen met de betreffende afdeling. Zij helpen u om de betreffende formulieren op een andere wijze in te dienen.

Technische problemen of suggesties?

Ervaart u technische problemen bij het invullen van het digitale formulier of werkt deze niet naar behoren? Neemt u dan contact op met eloketbeheer@odh.nl. Heeft u feedback of klachten over de inhoud van het formulier dan horen wij dat graag zodat we ons formulier kunnen blijven verbeteren. Inhoudelijke opmerkingen of vragen kunt u sturen naar vergunningen@odh.nl.