Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden en volg ons op LinkedIn.

 

Wij werven teamleiders via het bureau Publiek Netwerk

Met je blik op de toekomst, hart voor het milieu en met je voeten in de klei. Precies de opgave waar de teams van de Omgevingsdienst voor staan. Nu vier extra managementfuncties gecreëerd zijn en twee posities vrijkomen door pensionering en interne verschuiving, is dit hèt moment voor jou om de Omgevingsdienst Haaglanden te versterken. Durf jij aan de lat te staan? Solliciteer dan naar één van de management vacatures. Ga voor een nieuwe loopbaanstap en bouw met ambitieus elan mee aan deze organisatie en de omgeving van morgen. De werving verloop via Publiek Netwerk, neem dus contact met ze op als je een vraag hebt.

Teamleiders Vergunningverlening

Teamleider Juridische Zaken

Teamleider Milieu en Overlast

Zorg jij dat onze bodem schoon wordt en blijft? Wij zoeken een Toetser en Vergunningverlener Bodem!
De Wet bodembescherming heeft geen geheimen voor jou. Je hebt hart voor het milieu en loopt warm voor bodemonderzoek en bodemsaneringsprojecten. Zorg jij dat onze bodem schoon wordt en blijft? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer voor 12 april als onze nieuwe Toetser en Vergunningverlener Bodem.

Bescherm jij ons grondwater? Wij zoeken een Toetser en Vergunningverlener Ontgrondingen en Bescherming grondwater!
Jij kent de Ontgrondingenwet tot in de kern en je hebt hart voor het milieu. Jij zet je in voor ontwikkelingen in het gebruik van de ondergrond, schoon drinkwater en voor ontgrondingsprojecten. Zorg jij dat onze bodem schoon blijft en duurzamer wordt gebruikt? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer voor 12 april als onze nieuwe Toetser en Vergunningverlener Ontgrondingen en Bescherming grondwater.

Ben jij thuis in de Waterwet? Wij zoeken een ervaren Toetser en Vergunningverlener Waterwet!
Jij zorgt ervoor dat ons kostbare grondwater schoon blijft en je geeft richting aan het grondwatergebruik in de energietransitie. De aanpak van waterwinning, bodemenergie, geothermie en ontgrondingen heeft geen geheimen voor jou. Ben jij thuis in de Waterwet? Werk mee aan een betere leefomgeving en solliciteer voor 20 april als onze nieuwe Toetser en Vergunningverlener Waterwet.

Heb jij hart voor het milieu en een scherp oog voor juridische mogelijkheden? Wij zoeken een Milieu Jurist Handhaving!
Je hebt hart voor het milieu en een scherp oog voor juridische mogelijkheden. Houd jij de regie en zorg je voor een vlot antwoord op vragen en knelpunten van toezichthouders en handhavers? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer voor 12 april als onze nieuwe Milieu Jurist Handhaving.

Zorg jij dat de voorzieningen op de juiste plek en het juiste moment beschikbaar zijn? Wij zoeken een Operationeel technisch coördinator en CISO!
Jij zorgt met het team functioneel beheer dat alle collega’s snel en veilig werken. Je hebt oog voor informatiebeveiliging en bent een professionele gesprekspartner. Zorg jij dat de voorzieningen op de juiste plek en het juiste moment beschikbaar zijn? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer voor 20 april als onze nieuwe Operationeel technisch coördinator en CISO.

Check ook onze vacature voor een Informatie- en Applicatiearchitect
Geef jij onze technische omgeving, applicaties en informatie de juiste plek? Solliciteer dan als Informatie- en Applicatiearchitect.

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Stage lopen

Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden bij P&O op nummer 070 21 899 06.
Of maak gebruik van ons contactformulier.

Hoe staat het met het personeelsbeleid en de ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2018.