Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden.

 

Werk voor een asbestvrije leefomgeving als toetser en vergunningverlener (vacaturenummer 2019-32)

De asbest wet- en regelgeving heeft geen geheimen voor jou. Loop jij warm voor een professionele aanpak en heb je hart voor het milieu? Reageer dan uiterlijk 12 januari 2020 op de vacature voor Toetser en Vergunningverlener Asbest.

Aan de slag voor beschermde natuur als toetser en vergunningverlener (vacaturenummer 2019-31)

Je kunt goed samenwerken in het groene veld en je analyseert samen met vakkundige collega’s wat er nodig is om de vleermuis, gierzwaluw en huismus te beschermen. Heb jij hart voor de natuur? Reageer dan uiterlijk 12 januari 2020 op de vacature voor Toetser en Vergunningverlener Wet natuurbescherming.

Aan de slag als specialist natuurbescherming (vacaturenummer 2019-30)

Je pakt de expertpositie in het oplossen van actuele vraagstukken en je hebt inzicht in de aanpak van het stikstofvraagstuk. Ben jij een stevige sparringpartner? Reageer dan uiterlijk 12 januari 2020 op de vacature voor Specialist Natuurbescherming.

Kies voor de juridische invalshoek op natuurbescherming (vacaturenummer 2019-29)

Je bent bekend met de complexiteit van industriële en infrastructurele vraagstukken en zorgt voor vlotte en overtuigende oplossingen. Bescherm jij samen met vakkundige collega’s onze Natura-2000 gebieden? Reageer uiterlijk 12 januari 2020 op de vacature voor Senior jurist natuurbescherming.

Werk voor het milieu als toezichthouder (vacaturenummer 2019-28)

Je weet waar je het over hebt als je een controle uitvoert en je bent helder over milieuwetgeving. Je pakt kansen om zaken te verbeteren en je verder te ontwikkelen. Ben je oplossingsgericht en werk je met hart voor het milieu? Reageer dan uiterlijk 12 januari 2020 op de vacature voor Toezichthouder Milieu.

Vacatures voor ICT specialisten

Geef jij onze technische omgeving, applicaties en informatie de juiste plek? Solliciteer dan als Informatie- en Applicatiearchitect.

Geef jij onze data de juiste plek en ben je een kei in het lokaliseren van de informatiebehoefte? Reageer dan op onze vacature voor BI-specialist (via Jouw BI vacature).

Zit jou specialisme er niet bij? Kom dan binnenkort terug om te kijken of jouw functie erbij zit of volg ons op LinkedIn.

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures? Volg ons op LinkedIn  of Twitter

 

Stage lopen

Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden bij P&O op nummer 070 21 899 06.
Of maak gebruik van ons contactformulier.

Hoe staat het met het personeelsbeleid en de ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2018.