Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden. 

Vacature voor Toetser & Vergunningverlener Milieu

Wij zoeken een nieuwe collega met kennis van milieu om bij te dragen aan duurzaamheid en energietransitie bij bedrijven. Ben jij onze Toetser en Vergunningverlener Wm? Reageren kan tot 1 november.

Vacature voor Jurist Handhaving Milieu

Wij zoeken een nieuwe collega die thuis is in het bestuursrecht en een warm hart heeft voor milieu en omgeving. Je werkt enthousiast en diplomatiek en houdt regie bij het oplossen van vraagstukken. Reageer voor 28 oktober en word onze Jurist Handhaving Milieu.

Vacature voor Communicatie

Je zet een mix van content en middelen in om onze inzet en trots op de juiste plek te laten zien. Creëer jij prachtige content over onze taak in milieu en natuur? Solliciteer voor 21 oktober op de functie van Communicatieadviseur.

Vacature voor Ervaren Geluidspecialist

Ben jij een specialist in verkeers- en raillawaai en bekend met de dynamiek van ruimtelijke ordening en economische en bestuurlijke ontwikkelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageer voor 19 oktober op de functie van Ervaren geluidspecialist

Vacatures voor Milieujuristen

Analyseer jij samen met vakkundige collega’s wat er nodig is om de vleermuis, gierzwaluw en huismus te beschermen? Solliciteer op de functie van Jurist Wet natuurbescherming.

Analyseer jij wat er nodig is voor een duurzame relatie tussen bedrijven en hun omgeving? Word onze nieuwe Jurist Wet Milieubeheer.

Vacatures voor ICT specialisten
Geef jij onze technische omgeving, applicaties en informatie de juiste plek? Solliciteer dan als Informatie- en Applicatiearchitect.

Geef jij onze data de juiste plek en ben je een kei in het lokaliseren van de informatiebehoefte? Reageer dan op onze vacature voor BI-specialist (via Jouw BI vacature).

Zit jou specialisme er niet bij? Kom dan binnenkort terug om te kijken of jouw functie erbij zit of volg ons op LinkedIn.

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures? Volg ons op LinkedIn  of Twitter

 

Stage lopen

Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden bij P&O op nummer 070 21 899 06.
Of maak gebruik van ons contactformulier.

Hoe staat het met het personeelsbeleid en de ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2018.