Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden en volg ons op LinkedIn.


 
Wij zoeken een Financieel Beleidsadviseur!
Binnen onze organisatie adviseer jij het management en onze opdrachtgevers over het financieel beleid en de hierbij horende processen. Ben jij daarnaast de regisseur van de planning en control producten en sparringpartner van de teamleider Financiën? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer als onze nieuwe Financieel Beleidsadviseur. Reageren kan tot 18 januari 2021.

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Stage lopen

Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden op nummer (070) 21 899 00.
Of maak gebruik van ons contactformulier.

 
Hoe staat het met het personeelsbeleid en de ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2019