Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden en volg ons op LinkedIn.

Wij zoeken een teamleider Milieu & Overlast

Jij bent een daadkrachtige, resultaatgerichte en motiverende manager. Je krijgt energie van het efficiënt coördineren en output gericht organiseren van toezichthouders en handhavers in een dynamische omgeving. Weet jij jouw medewerkers te motiveren om omgevingsgericht, met plezier, professioneel en efficiënt hun werk te doen en de doelstellingen te behalen? Solliciteer via Publiek Netwerk op deze functie.
 
Vacature Teamleider Intake & Procedure
Jij bent een mens- èn resultaatgerichte leider die adequaat kan sturen op taakuitvoering, planning en kwaliteit van de werkzaamheden. Jij weet jouw team en medewerkers te motiveren en duidelijk richting te geven. Krijg jij energie van het organiseren, optimaliseren van processen en ontwikkelen van mensen? Solliciteer via Publiek Netwerk op deze functie. 

Vacature Kwaliteitsadviseur
Op de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu zijn wij op zoek naar een Kwaliteitsadviseur. Jij analyseert, structureert en verbetert ons kwaliteitsmanagement. Ben jij een denker en doener ineen, die doorzet om de gewenste resultaten te behalen op de kortere en langere termijn? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer voor 1 november via vacatures@odh.nl.

Kom jij ons team versterken als Toetser en Vergunningverlener Waterwet (Hydroloog)?
Ben je thuis in de Waterwet en wil je Zuid-Holland duurzamer maken? Geef jij richting aan het grondwatergebruik in de energietransitie en zet jij je in voor effectief gebruik van de ondergrond? Op de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu zijn wij op zoek naar een Toetser en Vergunningverlener Waterwet. Publiek Netwerk begeleidt de werving en voorselectie. Voor meer informatie en solliciteren, klik hier

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Stage lopen
Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden op nummer (070) 21 899 00. Of maak gebruik van ons contactformulier.

 
Hoe staat het met het personeelsbeleid en de daarbij horende ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2020