Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden en volg ons op LinkedIn.


 
Wij zoeken een Jurist Wet natuurbescherming
Voor de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu zijn wij op zoek naar een Jurist Wet natuurbescherming. Je hebt hart voor de natuur en een scherp oog voor juridische mogelijkheden en valkuilen. Je hebt talent voor het vlot oplossen van complexe vraagstukken. Analyseer jij samen met vakkundige collega’s wat er nodig is om de vleermuis, gierzwaluw en huismus te beschermen? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer vóór 12 juli.

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Stage lopen

Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden op nummer (070) 21 899 00.
Of maak gebruik van ons contactformulier.

 
Hoe staat het met het personeelsbeleid en de ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2019