Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden en volg ons op LinkedIn.

 

Wij werven teamleiders via het bureau Publiek Netwerk
Met je blik op de toekomst, hart voor het milieu en met je voeten in de klei. Precies de opgave waar de teams van de Omgevingsdienst voor staan. Nu vier extra managementfuncties gecreëerd zijn en twee posities vrijkomen door pensionering en interne verschuiving, is dit hèt moment voor jou om de Omgevingsdienst Haaglanden te versterken. Durf jij aan de lat te staan? Solliciteer dan naar één van de management vacatures. Ga voor een nieuwe loopbaanstap en bouw met ambitieus elan mee aan deze organisatie en de omgeving van morgen. De werving verloopt via Publiek Netwerk, neem dus contact met ze op als je een vraag hebt.

Teamleiders Vergunningverlening

Teamleider Juridische Zaken

Teamleider Milieu en Overlast

Zorg jij dat de voorzieningen op de juiste plek en het juiste moment beschikbaar zijn? Wij zoeken een Operationeel technisch coördinator en CISO!
Jij zorgt met het team functioneel beheer dat alle collega’s snel en veilig werken. Je hebt oog voor informatiebeveiliging en bent een professionele gesprekspartner. Zorg jij dat de voorzieningen op de juiste plek en het juiste moment beschikbaar zijn? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer voor 15 juni als onze nieuwe Operationeel technisch coördinator en CISO.

Werving Specialist Natuurbescherming Beschermde Soorten via bureau Publiek Netwerk
Ben je thuis in de natuur en wil je de expertpositie pakken in het oplossen van actuele vraagstukken? Heb jij inzicht in wat er nodig is om de vleermuis, gierzwaluw en huismus te beschermen en ben jij een stevige sparringpartner? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer als onze nieuwe Specialist Natuurbescherming Beschermde Soorten. De werving verloopt via Publiek Netwerk, neem dus contact met ze op als je een vraag hebt.

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Stage lopen

Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden bij P&O op nummer 070 21 899 06.
Of maak gebruik van ons contactformulier.

Hoe staat het met het personeelsbeleid en de ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2018.