Werken bij

Bij Omgevingsdienst Haaglanden werk je samen met ruim 250 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud én een veilige leefomgeving. Vergunningen verlenen, toezicht houden en waar nodig handhaven zit in onze genen. Dit betekent voortdurend rekening houden met uiteenlopende belangen. De afdeling Bedrijfsvoering ondersteunt de organisatie hierin. Onze ambitie? Vandaag meedenken over duurzame oplossingen van morgen.

We zoeken regelmatig nieuwe collega’s met hart voor de leefomgeving. We streven naar een organisatie waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. Werk jij mee aan het beschermen van de leefomgeving? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Wij werken aan beter leven

Koen: van trainee naar data specialist

"Na afronding van mijn studie zocht ik een plek waar ik twee interesses kon combineren: het inzetten van data om te werken aan een duurzame leefomgeving. Mijn persoonlijke drijfveer is om die data slim in te zetten om de wereld elke dag een beetje beter te maken."

Ga naar Koen: van trainee naar data specialist

Lia: Evenwicht in de maatschappij en natuur

"Aan mij en mijn collega’s om te onderzoeken hoe het met de bodem is gesteld en daar advies over te geven. Elke dag werken we hier hard om de bodemkwaliteit te verbeteren en dus het evenwicht te bevorderen!"

Ga naar Lia: Evenwicht in de maatschappij en natuur

Isabeau: beschermen van zeldzame fauna

"Als we de beschermde diersoorten niet helpen, verkleinen de populaties. Dan is er steeds minder verscheidenheid, en dat leidt weer tot een monotoner landschap. De biodiversiteit behouden, daar doen we het voor."

Ga naar Isabeau: beschermen van zeldzame fauna
Ik vind het fijn dat ik me kan inzetten voor een schone leefomgeving.

Maaike Cleyndert, Handhavingsjurist milieu