Kies jij de Betere Wereldbaan?

Zondag 4 september was Omgevingsdienst Haaglanden te zien in het televisieprogramma Helden van Nu. Een prachtige kans om aan Nederland te laten zien wat wij als Omgevingsdienst doen en hoe wij ons inzetten voor een betere leefomgeving.

Ben jij na het zien van deze uitzending enthousiast geworden over ons werk? En wil jij ook, in wat voor rol dan ook, een steentje bijdragen aan een duurzame leefomgeving? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer! Staat jouw vacature er niet tussen? Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s in onderstaande vakgebieden.

Kies voor de Betere Wereldbaan bij Omgevingsdienst Haaglanden en word één van onze helden!

Toetsers en Vergunningverleners Milieu

Heb jij hart voor een duurzaam milieu en vind jij het leuk om belangen af te wegen en tot de beste oplossing te komen? Ben je communicatief- en adviesvaardig en kan je goed plannen en schrijven? En heb je een afgeronde HBO of WO -opleiding richting milieu of civiele techniek? Kies dan voor de betere wereldbaan als Toetser en Vergunningverlener bij Omgevingsdienst Haaglanden. Je toetst aanvragen, adviesrapporten en verleent vergunningen of ontheffingen. Werk ook mee aan natuurbehoud en een veilig en schoon milieu!

Stuur een open sollicitatie of vraag meer informatie via vacatures@odh.nl.

Jurist Milieu

Heb jij hart voor een duurzaam milieu en vind jij het leuk om in complexe regelgeving te duiken? Heb jij een scherp oog voor juridische oplossingen en kan je goed verbinden en plannen? Heb je een afgeronde WO-opleiding bestuursrecht met kennis van of interesse in wetgeving op water, bodem, stikstof en natuurbeheer? Kies dan voor de betere wereldbaan als Jurist bij Omgevingsdienst Haaglanden. Werk ook mee aan natuurbehoud en een veilig en schoon milieu!

Stuur een open sollicitatie of vraag meer informatie via vacatures@odh.nl.

Toezichthouders Milieu

Heb jij hart voor een duurzaam milieu en werk je graag buiten? Ben je communicatief vaardig, klantvriendelijk en leergierig? Heb je een (bijna) afgeronde Hbo-opleiding die aansluit op milieu, bodem, duurzaamheid of agrarisch? Kies dan voor de betere wereldbaan als Toezichthouder bij Omgevingsdienst Haaglanden. Je bezoekt bedrijven, handelt klachten af en zo nodig handhaaf je. Werk ook mee aan een veilige leefomgeving, een schoon milieu en natuurbehoud!

Stuur een open sollicitatie of vraag meer informatie via vacatures@odh.nl.

ICT-specialist data en informatie

Heb jij hart voor een duurzaam milieu en is datagedreven, informatiegestuurd en slim werken jouw passie? Ben je communicatief- en adviesvaardig en zie jij de koppeling tussen bedrijfsprocessen, data, resultaat en plezierig werken? Heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding richting informatica of informatievoorziening? Kies dan voor de betere wereldbaan als ICT-specialist bij Omgevingsdienst Haaglanden. Dan kun je vandaag meedenken over duurzame oplossingen van morgen!

Stuur een open sollicitatie of vraag meer informatie via vacatures@odh.nl.

Of je nu starter bent, zij-instromer of al heel ervaren, samen kijken we naar de mogelijkheden. Bij ons kun je aan de slag met jouw Betere Wereldbaan!

Geïnteresseerd? Solliciteer NU. Wil je liever meer informatie? Neem dan contact op met één van onze P&O adviseurs en stuur een e-mail naar vacatures@odh.nl.

Deel deze vacatures met jouw netwerk